Lekker, kwalitatieve chocolade, gemaakt volgens Belgische traditie en die smaakt naar pure duurzaamheid.

Belgische pure chocolade met rietsuiker. Ten minste 49 % cacao.

Belgische melkchocolade met rietsuiker. Ten minste 30 % cacao.

Belgische melkchocolade met rietsuiker en fijne stukjes amazonenoten. Ten minste 30 % cacao.

Belgische melkchocolade met rietsuiker en pralinévulling. Ten minste 31 % cacaobestanddelen.

Deze tablet is echt een feestje voor liefhebbers van de puurste chocolade: pure chocolade met een hoog cacaogehalte.

Een heerlijk contrast van biologische pure chocolade met frisse stukjes sinaas. 72 % cacao.

Een klassieker van topniveau, om je vingers bij af te likken.

Waan je in de tropen dankzij de stukjes kokos. Die zorgen ook voor extra bite in deze romige chocoladereep.

Ultiem genieten met deze melkchocolade met gekarameliseerde amandelnoot. Dit duo smelt mooi samen op je tong.

Een verbluffende combinatie van zout en zoet! Gewoonweg onweerstaanbaar.

Witte biochocolade met amandelen en karamel.

Biologische fondantchocolade met 98 % cacao. Extra bittere chocolade voor liefhebbers van sterke sensaties en de pure cacaosmaak. Lekker om mee te koken!

Biologische fondantchocolade met 85 % cacao. Deze grand cru cacao is afkomstig uit de Sambirano-vallei in het noordwesten van Madagascar.

Belgische melkchocolade met rietsuiker. Ten minste 31 % cacaobestanddelen.

Belgische pure chocolade met rietsuiker. Ten minste 49 % cacaobestanddelen.

BIO truffels met een smeuïge hazelnootvulling. Met chocolade uit Peru en de Dominicaanse Republiek en vanille uit Madagaskar.

Melkchocolade in de vorm van zeevruchten, gevuld met een smeuïge palmolievrije hazelnootpasta (praliné). 22 chocolaatjes in een doos van 275 g. Ivoorkustchocolade verwerkt volgens Belgisch vakmanschap. Melkchocolade met minstens 31 % cacao en witte chocolade met minstens 34,5 % cacaoboter.

Knapperige graanballetjes omhuld met heerlijke melk- en witte chocolade.

Een krokante melkchocoladereep met vulling van mango en kokosnoot.

Krokante melkchocoladereep met hazelnoten en granen.

Belgische witte biochocolade met cacao uit de Dominicaanse Republiek en Peru.
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW